Hvad har vi fået lavet i 2017:

- Vi har endelig langt om længe fået renoveret vores afdeling 3 for store hunde.  Gulvene er blevet hævet til et niveau, loftet er blevet sænket og vi har fået brandhæmmende/lyddæmpende loftplader, der er kommet nye burer 2 m høje, der er blevet malet og ikke mindst så har vi fået et indgangparti, så vi kan stå og snakke med jer når I henter basserne.

Hvad har vi fået lavet i 2016:

- Vi har fået en alt mulig mand (Thomas) som er startet fra en ende af, med beskæring af vores træer, ryddet op på grundet, og ikke mindst så har vi fået lavet vores voliere i kattehuset om, så der nu er mulighed for at åbne op, burene imellem, så der nu kan bestilles plads til flere misser (max 3 i hvert bur) men de kan så gå sammen hvis man bestiller flere bure. Ved spørgsmål hertil: ring til Anni 51518460

Hvad har vi fået lavet i 2015:

- Vi har fået nye døre og vinduer i hundepensionen

- Vi har fået minirensningsanlæg som er sat igang, men da sneen valgte at komme da de skulle igang med at lave belægning, så står projektet stille til foråret, hvor de forhåbelig kan komme igang og fjerne jordbunker som gerne skulle blive til nogle dejlige bakker hundene kan bruge når de er på tur og så skulle gårdsplads gerne blive sig selv igen.

 Hvad har vi fået lavet i 2014:

- Vi har fået lavet vores længe ønsket sti samt terrasse ud til vores lufteområde. Så nu kan vi alle komme "tørskoet" derud og hjem igen, før blevet det et stort plørehul, så vi måtte ligge halm på stien, så det var til at gå der. Nu er det en hel fornøjelse både for os       tobenede og alle de glade firbenede.

- Vi har fået lavet p-plads langs huset med indgang til butik, så nu kan man gå tørskoet fra bilen og ind. 

- vejen er igen blevet lappet

- vi har fået pillefyr, så nu med en hel anden varme i pensionen :-) fantastisk. I den forbindelse har vi besluttet at skifte kattegrus ud med træpiller, efter vi har haft en prøveperiode med stor succes :-) Vi har dog stadig kattegrus, hvis der skulle være en mis som ikke  vil bruge pillerne.

- vi har også fået skifte alle vores pære ud med LEDpære

Hvad har vi fået lavet i 2013:

Vi har fået lavet ny butik, samt ny indgang.

Det betyder at kunder fremover skal holde uden for på vores p-område langs huset. Når man kommer ind i butikken er der en sender, der giver os besked om at du er kommet. Vi kommer så hen og tager imod dig. I dag har vi 2 skranker så både Erik & Anni kan tage imod hver deres kunde. Ved ankomsten tager du de medbragte ting med ind men lader hunden blive i bilen til vi er færdig. Katten må gerne medbringes hvis den er i transportkasse. HUSK at blive i butikken til vi kommer og IKKE gå ud på gårdspladsen, da vi arbejder med løse hunde.

Hvad har vi fået lavet i 2012:

- Kattehuset har fået ny facade, så nu mangler den kun en sidste omgang maling, så er den som nye både indvendig og udvendig.

- Alle boksene i Afd 3 fået nye luger m.svingluger, så nu lever alle vores bokse op til lovgivningen.

 Hvad har vi fået lavet i 2011:

- Vi er kommet på facebook. Det vil sige, at nu tager vi videoer og billeder af vores gæster når de er her på ferie, så mor og far kan få en lille hilsen.