- Udgangspunkt i den enkelte kat

Terslev kattepension er et hyggeligt opvarmet hus på ca. 21 grader, med køkken afd. med køl og frys.

Vi har 14 indendørsbokse som er indrettede med sovehule(egen transportkasse), liggehylder, kradsebræt samt vand og madskål.

Ønsker du at medbringe din kats egne ting, er du velkommen til dette.

Fra indendørsboksen er der udgang gennem kattelem til egen overdækket løbegård som er på ca. 5 m2 i grundplan og 2,20 høje,

Alle løbegårde er indrettet med hylder og når katten har lært/kan bruge kattelemmen, vil kattebakken bliver placeret udenfor.

De nye overdækkede løbegårde er et af vores tiltag 2011 på Terlev Kattepension. Løbegårde er store og kattene elsker at boltre sig her.

Når vi er hos kattene får de mulighed for at gå på opdagelse i huset og stien omkring kattegårdene.

På den måde knytter de sig også mere til os.


Børstning af din kat gør vi gerne, men kun hvis den har lyst. HUSK børsten

Vi giver medicin i pilleform eller dråber, p-piller o. lign. Men vi giver ikke medicin i sprøjte(nåle) husk vådfoder til pillerne og medbring ALTID ekstra piller.

Det er en god ide at snakke med jeres dyrlæge om evt. depotmedicin, hvis din kat eks ikke er vant til at få piller eller den ikke er så menneskeglad. Da vi så er sikre på at den får det den skal have. For vil den ikke have at vi giver den pille, så tvinger vi den ikke. Det skal jo være hyggeligt at være her.

Der bliver spilles dæmpet musik 24 timer.
 
Vi fodrer med Iams som er et kvalitets tørfoder. Vådfoder og lign. skal du selv medbringe.
Ønsker du at medbringe kattens eget foder, er du naturligvis velkommen til det. Det er altid en god ide selv at medbringe kattefoder som den er vant til, for så har vi en backup, hvis ikke den "gider" spise vores foder.

Dyrets velbefindende er det vigtigste for os og vi sørger for at dit dyr trives når det er på ferie hos os!