Hvis din hund eller kat bliver syg/kommer til skade hos os

 

 

Vi gør opmærksom på at hvis din hund eller kat bliver syg og det kræver dyrlægebehandling, så tager vi afsted med det samme og giver behandling som dyrlægen har instrueret os i.  Skønner vi i samråd med dyrlægen at det er noget, vi kan tage varer på så kontakter vi jer IKKE.  Men når I henter vi I få besked om forløbet og hvad I evt selv skal gøre når I kommer hjem.

Beløb for medicin som vi har lagt ud for, skal betales på mobilepay 12014 eller overføres til jyske bank reg 5069 konto 1194265 eller kontant.

Regningen fra dyrlægen vil blive jer tilsendt på mail efterfølgende.


Hvis skaden/sygdom viser sig at det er noget vi ikke kan håndtere, vil du blive kontaktet og det er dit ansvar at finde en løsning så din hund/kat kan komme hjem.

Hvis vi er i tvivl om det er noget din hund/kat har fejlet før, men som I ikke har givet besked på, vil I blive kontakte, for der er ingen grund til en dyrlægeregning hvis ikke det er nødvendigt.


Ønsker du at blive kontaktet inden vi tager afsted til dyrlægen, er det dit ansvar at gøre opmærksom på dette ved feriens start, så vi kan lave et notat herom og HUSK det er dit ansvar at sørge for at vi kan kontakte dig på tlf, så vi sammen kan finde en løsning.


Det er VIGTIGT at dine oplysninger er korrekte og opdateret i vores system, både mail, tlf nr og evt på kontaktperson der skal træde til.


Da Faxe dyrehospital er blevet til Evidensia og vi ikke kan regne med hvilken hospital der har vagt og det tit AKUT vi skal afsted, har vi valgt at bruge Ølby dyrehospital (døgn åbent), hvis det er weekend/helligdage eller aften. Normalt bruger vi Haslev dyreklinik eller vores tilsynsførende dyrlæge Marianne Ploug Frandsen. Ønsker du at der skal benyttes anden dyrlæge, skal du selv få din hund/kat hentet og kørt til dyrlægen.

 

Vi passer rigtig mange søde misser & hundebasser hele året og heldigvis er det MEGET sjældent at vi skal til dyrlægen, men hvis behandling af skaden/sygdom er nødvendigt tager vi heller afsted en gang for meget end en gang for lidt.

 

HUSK vi er rigtig gode til at passe jeres basserne, når de er på ferie hos os og at vi IKKE er dyrlægen, så vi lader dyrlægen stille diagnosen og vi behandler efter instruktioner fra dyrlægen.

 

Da dyrlægeregninger kan være temmelige dyre opfordre vi jer til at tegne en forsikring, der dækker hvis din hund/kat skulle blive syg og husk gerne at meddele det til os.